E–R 10.00–16.00
Tel. +372 6739333 muuk@nn.ee
images/herobanner/epJLVAjj2sPAMJ3SPLWjlvRB5MEGM5YwfMQNTzDZ.jpg

Nurmenukk – kaunistab ja katab laua!

Rikkalik valik lauanõusid, söögiriistu ja köögitarbeid. Kõike, mis on vajalik toidu valmistamiseks, serveerimiseks ja säilitamiseks. Meilt leiad vahendid nii professionaalsesse toitlustusärisse kui ka kodukööki. Hea kvaliteet ja soodsad hinnad.

Uued tooted

Vaata kõiki

Meist

Arcadia

Mõistame sinu vajadusi

Meil on üle 30 aasta kogemusi lauanõude ja köögitarvete müügist. See teeb Nurmenukust ühe pikema lauanõude müügi kogemusega ettevõtte Eesti turul. Meie töötajatega suheldes tead, et võid nende soovitusi usaldada. Nurmenuku töötajate pikk kogemus väljendub meie tootevalikus. Müüme neid kaubamärke ja tooteid, mille kvaliteedis oleme kindlad. Tunneme hästi oma kaupa ja oskame soovitada sulle sobivaid tooteid. Oleme heaks partneriks kohviku, restorani või koduköögi sisustamisel.

Arcadia

Müüme tooteid, mis kestavad

Suur osa meie valikus olevaid nõusid ja söögiriistu on ajatu disainiga ning nende kasutamine on jätkusuutlik valik teie kodus või äris. Tootjad on pühendunud kvaliteetsele valmistamisele, mis tagab nõude vastupidavuse aastateks. See mitte ainult ei taga teile meelerahu, teades, et saate meilt ostetud tooteid pikka aega kasutada, vaid aitab ka vähendada jäätmete hulka ja keskkonnamõju.


Kui juhtub, et mõni nõu puruneb või seda ei saa enam kasutada, saate hõlpsasti asendada üksikud osad ilma vajaduseta osta uut komplekti. See lähenemine mitte ainult ei pikenda teie nõude eluiga, vaid annab ka võimaluse teha teadlikke ja jätkusuutlikke valikuid, toetades keskkonnasõbralikku tarbimist. Tutvuge meie valikuga ja avastage kvaliteetsed ning kestlikud nõud ja söögiriistad, mis teenivad teid rõõmuga pikka aega.

Arcadia

Lai valik nõusid

Meilt leiad laia valiku lauanõusid ja toidunõusid. Klaasist nõudest on meil veinipokaalid ja šampusepokaalid, aga lisaks sellele ka viskiklaasid, õlleklaasid, karahvinid ja kannud, joogiklaasid ja mahlaklaasid ning viinapitsid.


Meie poes on ka suur valik portselani – vaata, millised on meie portselanist nõud: kruusid, taldrikud, tassid ja alustassid, kausid kõikvõimalike mõõtude, värvide ja stiilidega.


Meil on soodsad lauanõud, mille hinnad algavad paarist eurost ja meie kaupade seas on ka stiilsed lauanõud nõudlikule maitsele. Meil on ka väga hea valik laste lauanõusid. Meilt leiad stiilsed nõud kodukööki külaliste vastuvõtmiseks, vastupidavad nõud igapäevaseks kasutamiseks. Oleme partneriks professionaalsetele toitlustajatele, keda varustame lauanõudega, mida saab kasutada pikki aastaid. Üksikud purunenud nõud saate hõlpsasti välja vahetada, ilma et peaksite soetama uut komplekti.

Arcadia

Lubiana portselanitehas

Oleme uhkusega portselanitootja Lubiana ainuesindaja Eestis. Poolas asuv Lubiana tehas on tuntud maitseka disaini, hea kvaliteedi ja mõistlike hindade poolest.


Lubiana klassikalise disainiga kaunid nõud sobivad nii pidulikeks sündmusteks kui ka igapäevaseks kasutamiseks.


Mitmed Lubiana serviisid või nõud on loodud kasutamiseks hotellides, restoranides ja kohvikutes. Need on vastupidavad kriimudele, neid saab kasutada kuumas ahjus, nõusid on lihtne virnastada ja ladustada jne. Lubiana nõud sobivad aga suurepäraselt ka kodulauale.

Arcadia

Varustame sinu profiköögi

Nurmenukus on kõike, mida vajad toidu valmistamiseks, serveerimiseks ja säilitamiseks professionaalsel tasemel. Meil on GN-nõud, potid, pannid, noad ja kõik, mida vajad profiköögis. Meilt leiad näiteks marmiidid, mis on vajalikud sooja toidu serveerimiseks restoranides ja kohvikutes või üritustel. Meil on ka suured termosed ja mahukad termokonteinerid, mis võimaldavad sooja toitu või jooki transportida ja hoida sooja või külmana pikemat aega. Meilt leiad palju ka muid profiköögi tarvikuid. Kui vaja, varustame kogu sinu profiköögi!

Arcadia

Rikkalik valik söögiriistu

Meil on rikkalik valik söögiriistu: noad ja kahvlid, lusikad ja serveerimisriistad. Kuldsed söögiriistad. Laste söögiriistad ja söögiriistade komplektid.


Pakume mitmekülgset valikut kvaliteetseid söögiriistu, mis täiustavad teie söögilauda ja muudavad iga einestamise meeldejäävaks kogemuseks. Meie sortimendis leiate kõike, alates klassikalistest nugadest ja kahvlitest ning lusikatest kuni elegantsete serveerimisriistadeni. Lisaks pakume ka luksuslikke kuldseid söögiriistu, mis lisavad teie lauale erilist sära ja elegantsi.


Meie väikestele klientidele pakume spetsiaalselt disainitud laste söögiriistu, mis on mugavad ja ohutud kasutamiseks.


Lisaks üksikutele toodetele pakume ka mitmesuguseid söögiriistade komplekte, kus on kombineeritud erinevad söögiriistad, tagades teile komplektse lahenduse oma köögi jaoks. Ka sobivad need hästi kingituseks.

E–R 10.00–16.00
Tel. +372 6739333 muuk@nn.ee
EST